Klenoty klasické evropské kuchyně

To chci

Vychází doposud nejobsáhlejší kuchařská kniha autora kuchařských bestsellerů Poklady klasické české kuchyně a Kouzlo kuchyně Čech a Moravy Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu tentokrát s názvem KLENOTY KLASICKÉ EVROPSKÉ KUCHYNĚ. Kniha svou jednoduchostí a zcela novým konceptem receptů psaných tzv.„ krok za krokem“ nadchne úplné amatéry a díky obrovskému množství informací i profesionální kuchaře. Bezpečně tak zaujme čelní místo v knihovně každého milovníka poctivé kuchyně a zásadně přiblíží legendární pokrmy Evropy každému, kdo rád vaří. Stálý tým spolupracovníků Romana Vaňka jakými jsou fotograf Pavel Bílek, šéfkuchař Prakulu Zdeněk Marcín, pekař Martin Hanus, šéfkuchař Jaroslav Zahálka, cukrář Drahomír Peterka, tentokrát posílili šéfkuchaři Jiří Roith, David Hrubý, Tomáš Černý a z Londýna přijal pozvání do týmu šéfkuchař restaurací Gordona Ramseyho Chris Arkadieff. Bezmála 200 receptů, 10 kapitol a téměř 650 barevných fotografií. Ke knize zároveň vychází 90 doplňujících postupových videí v HD kvalitě na samostatných webových stránkách zdarma pro každého.

Hlavní autor: Roman Vaněk, 1969 leden 11.-  
Další autoři: Pavel Bílek , Pražský kulinářský institut
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah: 263 stran :
Vydání: Vydání třetí
Vydáno: Praha : Prakul Production s.r.o., 2014
Témata:
Popis jednotky: Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
Obsahuje rejstřík
ISBN: 978-80-87737-22-4
LEADER 01599nam a2200421 i 4500
001 nkc20152720077
003 CZ PrNK
005 20190610100453.0
007 ta
008 150722s2014 xr ac e f 001 0 cze
015 |a cnb002720077 
020 |a 978-80-87737-22-4  |q (v knize neuvedeno ;  |q vázáno)  |z 978-80-87737-06-4 
035 |a (OCoLC)920663183 
040 |a ABA001  |b cze  |e rda 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641.568(4)  |2 MRF 
080 |a (083.12)  |2 MRF 
100 1 |a Vaněk, Roman,  |d 1969 leden 11.-  |7 xx0110388  |4 aut 
245 1 0 |a Klenoty klasické evropské kuchyně /  |c Roman Vaněk ; fotografie Pavel Bílek 
250 |a Vydání třetí 
264 1 |a Praha :  |b Prakul Production s.r.o.,  |c 2014 
300 |a 263 stran :  |b barevné ilustrace, portréty ;  |c 31 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut 
500 |a Obsahuje rejstřík 
650 0 7 |a evropská jídla  |7 ph200803  |2 czenas 
650 0 9 |a European cookery  |2 eczenas 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |2 czenas 
655 9 |a cookbooks  |2 eczenas 
700 1 |a Bílek, Pavel  |7 mzk2006377716  |4 pht 
710 2 |a Pražský kulinářský institut  |7 olak2012729677  |4 pbl 
910 2 |a BOA001  |b 4-1372.158 
928 9 |a Prakul Production 
990 |a BK 
995 |a 01 
996 6 |b 2610678163  |c 4-1372.158  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 2  |p p.v.  |w 001572137  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01001536415.MZK50001572137000010