Domácí recepty z farmy
Recepty na zpracování vlastních surovin - ovoce a zeleniny, zavařování, sušení. Domácí výroba másla, chleba, sýrů, uzenin, čokolády a různých cukrovinek ad.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 283 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Profi Press s.r.o.,
[2015]
- Témata:
- Popis jednotky:
- Přeloženo z němčiny
Obsahuje rejstřík - Fyzický popis:
- 283 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
- ISBN:
- 978-80-86726-73-1
Podobné
-
Domácí uzeniny : snadné recepty na masné lahůdky!
Cosima Bellersen Quirini, 1960-
-
Fermentace : recepty na domácí kvašení
Cosima Bellersen Quirini, 1960-
-
Uzení pro labužníky : ryby, maso, zelenina, chleba, ořechy a mnohem více
Cosima Bellersen Quirini, 1960-
-
Domácí jogurt, tvaroh a sýr
Cosima Bellersen Quirini, 1960-