Zavařujeme a nakládáme : podle vyzkoušených receptů

To chci

Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Co může být lepší než domácí zavařenina, kde můžeme ovlivnit kvalitu použitých surovin, zužitkovat sezónní potraviny a přebytky ze zahrádek. Příručka obsahuje i podrobné postupy včetně mnoha rad a vychytávek pro domácí konzervování.

Hlavní autor: Alena Doležalová, 1958-  
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah: 220 stran :
Vydáno: České Budějovice : Dona, 2016
Témata:
ISBN: 978-80-7322-193-5
?
Stav  Půjčeno do  Oddělení  Sbírka  Umístění  Více informací  Sign. 
Prezenčně
Načítá se ...
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1370.010

Podobné