Vegetariánská kuchařka : 100 snadných italských receptů

To chci

Zelenina a bylinky, jak divoké, tak pěstované, luštěniny a obilniny, ovoce a lesní plody, a dokonce i květy některých rostlin patří jakožto ingredience k srdci italské kuchyně. Díky podnebí, horkým létům a nízkým srážkám, a geomorfologii krajiny je každý vhodný kousek Apeninského poloostrova, od severu k jihu, pokryt zeleninovými celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Mario Grazia
Další autoři:
Alberto Rossi , Luca Zanga , Martin Čížek, 1977- , Academia Barilla
Typ dokumentu:
Knihy
Fyzický popis:
159 stran : barevné ilustrace ; 20 cm
Vydáno:
Praha : Naše vojsko, s.r.o., 2016
Témata:
Popis jednotky:
Pod názvem: Academia Barilla
Obsahuje rejstříky
ISBN:
978-80-206-1594-7

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1-1368.603