Vzpomínky na samet '89 nejen z Brna

To chci

Vzpomínková publikace na listopadovou revoluci 1989 z pohledu přímých účastníků především z Brna je zasazena do širšího rámce celostátních tehdejších událostí a proložena úvahami o sametové revoluci i době porevoluční až do dneška. Text doplňuje množství dokumentárních fotografií. Vznikl tak pozoruhodný dokument o době před 26 lety s vyústěním do současnosti.

Hlavní autor: Přemysl Janíček, 1935-  
Další autoři: Petr Andrýsek
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah: 277 stran :
Vydání: Vydání první
Vydáno: Brno : CERM, Akademické nakladatelství, 2015
Témata: Zobrazit všechna témata 
Bibliografie: Obsahuje bibliografii
ISBN: 978-80-7204-922-6
LEADER 02186nam a2200553 i 4500
001 nkc20162770604
003 CZ PrNK
005 20160216112345.0
007 ta
008 160114s2015 xr abche 000 0ccze
015 |a cnb002770604 
020 |a 978-80-7204-922-6  |q (brožováno) 
035 |a (OCoLC)944218748 
040 |a ABA001  |b cze  |e rda 
043 |a e-xr---  |b e-xr-jm  |2 czenas 
045 |a x8x8 
072 7 |a 323  |x Vnitropolitický vývoj, politický život  |2 Konspekt  |9 15 
080 |a 94(437)"1989"  |2 MRF 
080 |a 323  |2 MRF 
080 |a 94(437.322)  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
080 |a (0:82-94)  |2 MRF 
100 1 |a Janíček, Přemysl,  |d 1935-  |7 jn20000401213  |4 aut  |4 edt 
245 1 0 |a Vzpomínky na samet '89 nejen z Brna /  |c Přemysl Janíček, Petr Andrýsek 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Brno :  |b CERM, Akademické nakladatelství,  |c 2015 
300 |a 277 stran :  |b ilustrace (některé barevné), 1 mapa, portréty, faksimile ;  |c 25 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Obsahuje bibliografii 
648 7 |a 1989  |7 ch460664  |2 czenas 
650 0 7 |a Sametová revoluce (1989 : Československo)  |7 ph138757  |2 czenas 
650 0 9 |a Velvet revolution (1989 : Czechoslovakia)  |2 eczenas 
651 7 |a Brno (Česko)  |7 ge134084  |x společnost a politika  |y 1989  |2 czenas 
651 7 |a Brno (Česko)  |7 ge134084  |x dějiny  |y 1989  |2 czenas 
651 9 |a Brno (Czechia)  |x society and politics  |y 1989  |2 eczenas 
651 9 |a Brno (Czechia)  |x history  |y 1989  |2 eczenas 
655 7 |a přehledy  |7 fd133202  |2 czenas 
655 7 |a vzpomínky  |7 fd133830  |2 czenas 
655 9 |a surveys  |2 eczenas 
655 9 |a reminiscences  |2 eczenas 
700 1 |a Andrýsek, Petr  |7 xx0200559  |4 aut 
910 2 |a BOA001  |b 2-1363.124 
928 9 |a CERM 
990 |a BK 
995 |a 01 
996 6 |b 2610660711  |c 2-1363.124  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 2  |p p.v.  |w 001546966  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01001511286.MZK50001546966000010 
996 7 |b 2610660712  |c 2-1363.124  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 13  |p p.v.  |w 001546966  |u 000020  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01001511286.MZK50001546966000020