Mlékárenské technologie : (návody do cvičení)
V návaznosti na Laktologii poskytnout ucelené znalosti o technologiích zpracování mléka včetně základních laboratorních metod potřebných ke kontrole kvality mléka a výsledných mléčných produktů. Seznámení s normami, předpisy a legislativou.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 124 stran :
- Vydáno:
-
Brno :
Mendelova univerzita v Brně,
2015
- Vydání:
- Vydání první
- Témata:
- Popis jednotky:
- Nad názvem: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta
200 výtisků - Fyzický popis:
- 124 stran : barevné ilustrace ; 30 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii
- ISBN:
- 978-80-7509-248-9
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je nutné abyste byli přihlášeni.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Sign. | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1358.132 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
4-1358.132 |
Podobné
Kulinářský cestovní ruch : vybrané kapitoly
Stanislav Kráčmar, 1948-
Mlékárenské technologie
Květoslava Šustová