Mlékárenské technologie : (návody do cvičení)

To chci

V návaznosti na Laktologii poskytnout ucelené znalosti o technologiích zpracování mléka včetně základních laboratorních metod potřebných ke kontrole kvality mléka a výsledných mléčných produktů. Seznámení s normami, předpisy a legislativou.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Květoslava Šustová
Další autoři:
Mendelova univerzita. Agronomická fakulta
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
124 stran :
Vydáno:
Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2015
Vydání:
Vydání první
Témata:
Popis jednotky:
Nad názvem: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta
200 výtisků
Fyzický popis:
124 stran : barevné ilustrace ; 30 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii
ISBN:
978-80-7509-248-9

Vybrat instituci:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je nutné abyste byli přihlášeni.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Sign.
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1358.132
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1358.132

Podobné