Encyklopedie degustace vína
Kniha je zpracována na vysoké profesní úrovni a podává ucelený přehled o podstatě a metodách degustace ve vícero souvislostech. Vysvětluje mimo jiné i podstatu vzniku jednotlivých aromatických látek, dále obsahuje podrobný slovní popis možného charakteru vín a příklady vhodných kombinací vín s pokrmy.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 237 stran :
- Vydáno:
-
Rakvice :
Vinselekt Michlovský,
2015
- Vydání:
- Vydání druhé, aktualizované
- Témata:
- Fyzický popis:
- 237 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 25 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
- ISBN:
- 978-80-905319-6-3
Podobné
-
Oxid siřičitý v enologii
Miloš Michlovský, 1953-
-
Technologie šampaňského
Miloš Michlovský, 1953-
-
Vinohradnictví
Miloš Michlovský, 1953-
-
Šlechtění révy vinné na odolnost k abiotickým a biotickým faktorům
Miloš Michlovský, 1953-
-
Příprava červených vín
Miloš Michlovský, 1953-