Ryzce : v lese, v kuchyni a s léčivými účinky
Pokud si chcete pochutnat na vynikajících lahůdkách z ryzců, držíte v ruce správnou knihu. Naučí vás poznávat jedlé a také léčivé druhy ryzců, které u nás můžete v průběhu houbařské sezony najít. Vedle zasvěceného textu vám k tomu pomohou barevné fotografie šedesáti druhů a základní informace o dalších dvaceti u nás běžně … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 279 stran :
- Vydáno:
-
Praha :
Eminent,
2015
- Témata:
- Popis jednotky:
- Terminologický slovník
- Fyzický popis:
- 279 stran : barevné ilustrace, portréty ; 22 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii a rejstříky
- ISBN:
- 978-80-7281-494-7
Podobné
-
Houbaříme od jara do zimy
Radomír Socha, 1946-
-
Houby : atlas jedlých hub s osvědčenými recepty
Ladislav Hagara, 1944-
-
Moje houbová abeceda
Radomír Socha, 1946-
-
Sbíráme holubinky, aneb, Jak nasbírat houby, když nerostou hřiby
Radomír Socha, 1946-