Ryzce : v lese, v kuchyni a s léčivými účinky

To chci

Pokud si chcete pochutnat na vynikajících lahůdkách z ryzců, držíte v ruce správnou knihu. Naučí vás poznávat jedlé a také léčivé druhy ryzců, které u nás můžete v průběhu houbařské sezony najít. Vedle zasvěceného textu vám k tomu pomohou barevné fotografie šedesáti druhů a základní informace o dalších dvaceti u nás běžně celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Radomír Socha, 1946-
Další autoři:
Jiří Hák, 1945-
Jiří Kovač, 1950-
Aleš Vít, 1953-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
279 stran :
Vydáno:
Praha : Eminent, 2015
Témata:
Popis jednotky:
Terminologický slovník
Fyzický popis:
279 stran : barevné ilustrace, portréty ; 22 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii a rejstříky
ISBN:
978-80-7281-494-7

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1351.586
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1351.586

Podobné