Umění a gastronomie
Gastronomie se v dějinách lidstva rozvíjela v širokých souvislostech sociálních a kulturních a stala se nedílnou součástí historie lidstva a svědectvím o životě národů a jednotlivých zemí. Kniha vypráví příběh této lidské činnosti, jak se odvíjel v dějinách naší civilizace, počínaje dobou hluboko před naším letopočtem, přes … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 491 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Libertas : Ars Bohemica,
2011
- Témata:
- Fyzický popis:
- 491 s. : il. (převážně barev.), faksim. ; 32 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
- ISBN:
- 978-80-904283-1-7
Podobné
-
Potravinářství, hotelnictví
Dušan Čurda, 1929-
-
Mladí čeští sochaři
Karel Holub, 1946-
-
Beuronská umělecká škola v opatství svatého Gabriela
Helena Čižinská
-
Salve Casanova Giacomo Girolamo
Karel Holub, 1946-