Příprava červených vín
Kniha určená vinařům poskytuje přehled o složení červeného vína a významu jednotlivých látek pro kvalitu konečného produktu.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 329 stran :
- Vydáno:
-
Rakvice :
Vinselekt Michlovský,
2015
- Vydání:
- Vydání první
- Témata:
- Fyzický popis:
- 329 stran : ilustrace (převážně barevné), 1 mapa ; 25 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
- ISBN:
- 978-80-905319-5-6
Podobné
-
Encyklopedie degustace vína
Miloš Michlovský, 1953-
-
Vinohradnictví
Miloš Michlovský, 1953-
-
Šlechtění révy vinné na odolnost k abiotickým a biotickým faktorům
Miloš Michlovský, 1953-
-
Oxid siřičitý v enologii
Miloš Michlovský, 1953-
-
Technologie šampaňského
Miloš Michlovský, 1953-