Příprava červených vín

To chci

Kniha určená vinařům poskytuje přehled o složení červeného vína a významu jednotlivých látek pro kvalitu konečného produktu.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Miloš Michlovský, 1953-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
329 stran :
Vydáno:
Rakvice : Vinselekt Michlovský, 2015
Vydání:
Vydání první
Témata:
Fyzický popis:
329 stran : ilustrace (převážně barevné), 1 mapa ; 25 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii a rejstřík
ISBN:
978-80-905319-5-6

Vybrat instituci:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je nutné abyste byli přihlášeni.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Sign.
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1346.847
Absenčně
Načítá se…
Vol.výběr
VV 1p
663 MIC 2-1346.847

Podobné