Velká česká kuchařka
První svazek souborného díla klasika naší národní kuchyně, nejlepšího českého kuchaře a gastronomického pedagoga 20. století Viléma Vrabce zahrnuje texty jeho stěžejního díla věnovaného teplé kuchyni, doplněné o autorovu houbařskou kuchařku a knihu věnovanou českému kapru. Kniha obsahuje množství návodných a doprovodných ilustrací. … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- ^^^sv. :
- Vydáno:
-
Praha :
Ottovo nakladatelství,
2015
- Témata:
- Popis jednotky:
- Obsahuje rejstříky
- Fyzický popis:
- ^^^sv. : il. ; 27 cm
- ISBN:
- 978-80-7451-398-5
- Obsah:
- 1. 2015. 672 s.
Podobné
-
Saláty po celý rok
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Coctaily a jiné nápoje nové doby Alkoholické a alkoholu prosté
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Osvěžující nápoje
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Osvěžující nápoje pro horké i chladné dny
Vilém Vrabec, 1901-1983
-
Studená kuchyně : na 500 receptů
Vilém Vrabec, 1901-1983