Škola kuchařských technik : přes 700 klasických kuchařských technik metodou krok za krokem

To chci

Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic nezkazíte. Výjimečnou, v kuchyni nepostradatelnou kuchařku vytvořili nejlepší šéfkuchaři, ale měli přitom na mysli ty, kdo vaří doma. 2000 exkluzivních celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Jeni Wright, 1947-
Další autoři:
Eric Treuille
Typ dokumentu:
Knihy
Fyzický popis:
351 s. : barev. il. ; 29 cm
Vydáno:
Praha : Ikar, 2014
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
Popis jednotky:
Přeloženo z angličtiny
Terminologický slovník
Obsahuje rejstříky
ISBN:
978-80-249-2594-3

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1337.570