Rozpal to, šéfe!
Rozpal to, šéfe! je název grilovací kuchařky Zdeňka Pohlreicha, který vám ukáže, co všechno se dá připravit na grilu. Zdeněk Pohlreich předvede a podrobně popíše, jak ugrilovat pořádný steak či žebírka, ale také ryby, jakékoliv mořské potvory, předkrmy a snídaně. Připravil tak lákadlo i pro ty nejzarytější odpůrce venkovního … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 199 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Sevruga,
2014
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Témata:
- Popis jednotky:
- Obálkový podnázev: 91 skvělých grilovacích receptů od snídaně po drinky
Obsahuje rejstřík - Fyzický popis:
- 199 s. : il. (převážně barev.), portréty ; 26 cm
- ISBN:
- 978-80-905710-0-6
Podobné
-
Vejce nebo slepice : [80 šťavnatých receptů z drůbeže a pernaté zvěřiny]
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Taková normální kuchařka : jednoduché recepty z dostupných surovin
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Na grilu
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Bravo, šéfe! : Zdeněk Pohlreich vaří mezinárodní kuchyni
Zdeněk Pohlreich, 1957-
-
Šéf na smetaně : smetanové recepty Zdeňka Pohlreicha
Zdeněk Pohlreich, 1957-