Zavařování

To chci

Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence - to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma. V nové kuchařce Edice Apetit věnované konzervování najdete přes 100 receptů pečlivě vybraných a otestovaných redakcí časopisu Apetit. Kniha obsahuje celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři:
Marek Kučera
Alena Hrbková
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
157 s. :
Vydáno:
Praha : Burda Praha, c2014
Edice:
Apetit (Burda Media 2000)
Témata:
Popis jednotky:
Obsahuje rejstřík
Fyzický popis:
157 s. : barev. il. ; 25 cm
ISBN:
978-80-87575-17-8

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1332.527

Podobné