Malá škola zavařování

To chci

Malá škola zavařování ukáže, jak zavařovat, mrazit, sušit a nakládat ovoce, zeleninu i maso, jak připravit čatní, marmelády, ovocné krémy, rosoly, želé či alkoholické nápoje, jak nakládat ryby nebo připravit úžasnou šunku. Za každým návodem vysvětlujícím novou techniku následuje řada báječných receptů popsaných krok za krokem, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
192 s. :
Vydáno:
Praha : Ikar, 2014
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
Popis jednotky:
Obsahuje rejstřík
Fyzický popis:
192 s. : barev. il. ; 23 cm
ISBN:
978-80-249-2488-5

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1331.265