Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek první, Gastronomické služby

Get it

Odborná publikace s podtitulem Gastronomické služby vychází jako první svazek série věnované problematice hotelnictví a gastronomie. Cílem této série je nejen publikovat moderní teoretické i praktické poznatky z oblasti realizace ubytovacích a gastronomických služeb, což by mělo přispět ke zvýšení konkurenceschopnosti podniků daného full description

Saved in:

Bibliographic Details

Other Authors:
Pavla Burešová
Vysoká škola hotelová v Praze
Document Type:
Books
Document range:
153 s. :
Published:
Praha : Wolters Kluwer, 2014
Edition:
Vyd. 1.
Subjects:
Item Description:
Pod názvem: Vysoká škola hotelová v Praze
Physical Description:
153 s. : il. ; 21 cm
Bibliography:
Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
ISBN:
978-80-7478-498-9

:


Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Call #
In-house only
Loading…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1326.197,1

Similar