Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek první, Gastronomické služby
Odborná publikace s podtitulem Gastronomické služby vychází jako první svazek série věnované problematice hotelnictví a gastronomie. Cílem této série je nejen publikovat moderní teoretické i praktické poznatky z oblasti realizace ubytovacích a gastronomických služeb, což by mělo přispět ke zvýšení konkurenceschopnosti podniků daného … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 153 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Wolters Kluwer,
2014
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Témata:
- Popis jednotky:
- Pod názvem: Vysoká škola hotelová v Praze
- Fyzický popis:
- 153 s. : il. ; 21 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
- ISBN:
- 978-80-7478-498-9
Podobné
-
Vše, co byste měli vědět o víně : --a nemáte se koho zeptat
Pavel Pavloušek
-
Zápisník milovníka vína
Pavla Burešová
-
Sommelier v současné české gastronomii
Pavla Burešová
-
Gastronomické služby - servis
Pavla Burešová