Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek první, Gastronomické služby

To chci

Odborná publikace s podtitulem Gastronomické služby vychází jako první svazek série věnované problematice hotelnictví a gastronomie. Cílem této série je nejen publikovat moderní teoretické i praktické poznatky z oblasti realizace ubytovacích a gastronomických služeb, což by mělo přispět ke zvýšení konkurenceschopnosti podniků daného celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři:
Pavla Burešová , Vysoká škola hotelová v Praze
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
153 s. :
Vydáno:
Praha : Wolters Kluwer, 2014
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
Popis jednotky:
Pod názvem: Vysoká škola hotelová v Praze
Fyzický popis:
153 s. : il. ; 21 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
ISBN:
978-80-7478-498-9

Vybrat instituci:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je nutné abyste byli přihlášeni.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Sign.
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1326.197,1

Podobné