Božský cheesecake : 60 receptů na dokonalé moučníky s čerstvým tvarohovým sýrem
Cheesecaky s čerstvým tvarohovým sýrem v rozmanitých podobách (smetanový krémový sýr, tvaroh, mascarpone, ricotta) a základem ze sušenek a másla či z těsta chutnají lidem na celém světě. Kniha představuje tři základní typy cheesecaků - pečené, s želatinou a chlazené. Recepty jsou tradiční i překvapující, klasické americké i … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 144 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Slovart,
2014
- Témata:
- Popis jednotky:
- Přeloženo z angličtiny
Obsahuje rejstřík - Fyzický popis:
- 144 s. : barev. il. ; 25 cm
- ISBN:
- 978-80-7391-812-5
Podobné
-
Polévka a sendvič : skvělý pár pro lahodné jídlo
Hannah Miles