Možnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín = Possibilities of sulfur dioxide ruduction [i.e. reduction] in wine technology : původní vědecká práce

Get it

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author:
Mojmír Baroň
Document Type:
Books
Document range:
50 s. :
Published:
Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2013
Edition:
Vyd. 1.
Series:
Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis
Subjects:
Item Description:
60 výt.
Physical Description:
50 s. : il. (některé barev.) ; 25 cm
Bibliography:
Obsahuje bibliografii
ISBN:
978-80-7375-924-7

:


Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Call #
In-house only
Loading…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1321.908
Outside loan
Loading…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1321.908

Similar