Možnosti snížení obsahu oxidu siřičitého v technologii révových vín = Possibilities of sulfur dioxide ruduction [i.e. reduction] in wine technology : původní vědecká práce

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Mojmír Baroň
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
50 s. :
Vydáno:
Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2013
Vydání:
Vyd. 1.
Edice:
Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis
Témata:
Popis jednotky:
60 výt.
Fyzický popis:
50 s. : il. (některé barev.) ; 25 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii
ISBN:
978-80-7375-924-7

Vybrat instituci:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je nutné abyste byli přihlášeni.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Sign.
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1321.908
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1321.908

Podobné