Lexikon chemického složení vína : příručka praktického vinaře
Publikace našeho předního vinařského odborníka je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled chemických látek, které dosud byly ve víně nalezeny. Pojednává i o jejich množství a významu pro chuť a aroma vína a taky o působení na zdraví člověka.
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author:
- Document Type:
- Books
- Document range:
- 262 s. :
- Published:
-
Rakvice :
Vinselekt Michlovský,
2014
- Edition:
- Vyd. 1.
- Subjects:
- Physical Description:
- 262 s. : barev. il. ; 21 cm
- Bibliography:
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
- ISBN:
- 978-80-905319-2-5
Similar
-
Příprava červených vín
Miloš Michlovský, 1953-
-
Oxid siřičitý v enologii
Miloš Michlovský, 1953-
-
Šlechtění révy vinné na odolnost k abiotickým a biotickým faktorům
Miloš Michlovský, 1953-
-
Encyklopedie degustace vína
Miloš Michlovský, 1953-
-
Vinohradnictví
Miloš Michlovský, 1953-