Lexikon chemického složení vína : příručka praktického vinaře
Publikace našeho předního vinařského odborníka je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled chemických látek, které dosud byly ve víně nalezeny. Pojednává i o jejich množství a významu pro chuť a aroma vína a taky o působení na zdraví člověka.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 262 s. :
- Vydáno:
-
Rakvice :
Vinselekt Michlovský,
2014
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Témata:
- Fyzický popis:
- 262 s. : barev. il. ; 21 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii a rejstřík
- ISBN:
- 978-80-905319-2-5
Instituce
- Knihovna Akademie věd ČR
- Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
- Knihovna Ústeckého kraje
- Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Městská knihovna Havířov
- Městská knihovna Hodonín
- Městská knihovna v Praze
- Moravská zemská knihovna v Brně (aktuální záznam)
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Národní technická knihovna
- Souborný katalog ČR
- Středočeská vědecká knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
- Univerzita Palackého v Olomouci
- Vědecká knihovna v Olomouci
Podobné
-
Příprava červených vín
Miloš Michlovský, 1953-
-
Oxid siřičitý v enologii
Miloš Michlovský, 1953-
-
Šlechtění révy vinné na odolnost k abiotickým a biotickým faktorům
Miloš Michlovský, 1953-
-
Encyklopedie degustace vína
Miloš Michlovský, 1953-
-
Vinohradnictví
Miloš Michlovský, 1953-