Intenzívní výroba a využití pícnin

To chci

Publikace řeší otázky intenzivní produkce píce kolem středisek živočišné výroby. Její jádro pojednává o využití hnojivé závlahy. Dovídáme se však i o organizaci krmivové základny, krmné technice, intenzívních osevních postupech, sklizni, konzervaci a využití porostů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Karel Sladovník, 1929-1970
Další autoři:
František Olša
Robert Zadražil
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
301 s.
Vydáno:
Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1964
Vydání:
1. vyd.
Edice:
Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
Témata:
Popis jednotky:
2000 výt.
Fyzický popis:
301 s.
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 24 hodin
2-0518.558

Podobné