Můj kamarád : metodika ke skautské stezce

To chci

Načítám anotaci z obalkyknih.cz

Hlavní autor: Svatava Šimková, 1956-  
Další autoři: Jiří Zajíc, 1951-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah: 130 s. :
Vydání: Vyd. 1.
Vydáno: Praha : Junák - svaz skautů a skautek ČR, 2013
Témata:
Popis jednotky: Název z obálky
1600 výt.
Bibliografie: Obsahuje bibliografické odkazy
ISBN: 978-80-86825-84-7
LEADER 01810nam a2200493 a 4500
001 nkc20132510784
003 CZ PrNK
005 20140117092835.0
007 ta
008 131101s2013 xr a e f 000 0 cze
015 |a cnb002510784 
020 |a 978-80-86825-84-7  |q (brož.) 
035 |a (OCoLC)867820824 
040 |a OLA001  |b cze  |d ABA001 
043 |a e-xr--- 
072 7 |a 37  |x Výchova a vzdělávání  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a 379.8.03:061.2  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a (072)  |2 MRF 
100 1 |a Šimková, Svatava,  |d 1956-  |7 ola2010590059  |4 aut 
245 1 0 |a Můj kamarád :  |b metodika ke skautské stezce /  |c Svatava Šimková - Sluníčko, Jiří Zajíc - Edy 
246 3 0 |a Metodika ke skautské stezce 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Junák - svaz skautů a skautek ČR,  |c 2013 
300 |a 130 s. :  |b barev. il. ;  |c 24 cm 
500 |a Název z obálky 
500 |a 1600 výt. 
504 |a Obsahuje bibliografické odkazy 
610 2 7 |a Junák - svaz skautů a skautek ČR  |7 kn20010710502  |2 czenas 
650 0 7 |a skauting  |7 ph116152  |z Česko  |2 czenas 
650 0 7 |a skautská metodika  |7 ph162874  |2 czenas 
650 0 7 |a skautská výchova  |7 ph162873  |2 czenas 
650 0 9 |a scouting  |z Czechia  |2 eczenas 
650 0 9 |a scout methodology  |2 eczenas 
650 0 9 |a scout education  |2 eczenas 
655 7 |a metodické příručky  |7 fd132826  |2 czenas 
655 9 |a methodological manuals  |2 eczenas 
700 1 |a Zajíc, Jiří,  |d 1951-  |7 jo20010086879  |4 aut 
910 2 |a BOA001  |b 2-1316.002 
928 1 |a Junák - svaz skautů a skautek České republiky 
990 |a BK 
995 |a 01 
991 |b 201401  |c NOV  |e n 
996 6 |b 2610573225  |c 2-1316.002  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 0  |p p.v.  |w 001384444  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01001349282.MZK50001384444000010 

Podobné