Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví : zdravotní tvrzení na potravinách

To chci

Informace pro spotřebitele týkající se pochopení a dodržování požadavků na uvádění výživových a zdravotních tvrzení v označování potravin.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Bohumil Turek, 1935-2021
Další autoři:
Petr Šíma, 1942-
Irena Michalová
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
48 s. :
Vydáno:
Praha : Potravinářská komora České republiky : Ministerstvo zdravotnictví České republiky, 2013
Vydání:
1. vyd.
Témata:
Popis jednotky:
Název z obálky
Fyzický popis:
48 s. : barev. il. ; 30 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii
ISBN:
978-80-905096-8-9
978-80-85047-46-2

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1314.532

Podobné