Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví : zdravotní tvrzení na potravinách
Informace pro spotřebitele týkající se pochopení a dodržování požadavků na uvádění výživových a zdravotních tvrzení v označování potravin.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 48 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Potravinářská komora České republiky : Ministerstvo zdravotnictví České republiky,
2013
- Vydání:
- 1. vyd.
- Témata:
- Popis jednotky:
- Název z obálky
- Fyzický popis:
- 48 s. : barev. il. ; 30 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii
- ISBN:
- 978-80-905096-8-9
978-80-85047-46-2
Podobné
-
Spotřebitelské desatero pro výběr kvalitní potraviny
Libor Dupal, 1955-
-
Vliv kulinární úpravy potravin na jejich nutriční hodnotu
Bohumil Turek, 1935-2021
-
Informace o systémech monitoringu se zaměřením na zátěž populace toxickými látkami z potravin
Bohumil Turek, 1935-2021
-
Vyvážená strava a zdraví
Bohumil Turek, 1935-2021