Chléb a pečivo
Publikace vám pomůže orientovat se v široké nabídce pekařských výrobků a poznat jejich kvalitu.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 19 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Sdružení českých spotřebitelů pro Českou technologickou platformu pro potraviny,
2013
- Vydání:
- 1. vyd.
- Edice:
- Jak poznáme kvalitu?
Publikace České technologické platformy pro potraviny - Témata:
- Popis jednotky:
- Název z obálky
Dotisk 2015 - Fyzický popis:
- 19 s. : il. ; 21 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii
- ISBN:
- 978-80-87719-11-4
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1310.454 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1310.454 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1310.454 |
Podobné
-
Výpočetní metody a modelování. II.
Vladimír Valter, 1925-2015
-
Obiloviny a luštěniny
Radmila Dostálová, 1968-
-
Vejce
Barbora Boháčková
-
Cereální chemie a technologie III : technologie trvanlivého pečiva a snack výrobků
Josef Příhoda, 1938-