Technologie zakysaných mléčných výrobků : odborný kurz : další vzdělávání pedagogických pracovníků Středních odborných škol
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 53 s. :
- Vydáno:
-
Brno :
Mendelova univerzita v Brně,
2013
- Témata:
- Popis jednotky:
- Na obálce nad názvem: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta
31 výt. - Fyzický popis:
- 53 s. : barev. il. ; 30 cm
- ISBN:
- 978-80-7375-735-9
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | nkc20132474075 | ||
003 | CZ PrNK | ||
005 | 20130809142312.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 130715s2013 xr a e p 000 0 cze | ||
015 | |a cnb002474075 | ||
020 | |a 978-80-7375-735-9 |q (brož.) | ||
035 | |a (OCoLC)855465877 | ||
040 | |a ABA001 |b cze | ||
072 | 7 | |a 637 |x Živočišné produkty |2 Konspekt |9 24 | |
072 | 7 | |a 37.016 |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |2 Konspekt |9 22 | |
080 | |a 637.1/.3 |2 MRF | ||
080 | |a 637.146 |2 MRF | ||
080 | |a (07) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Šustová, Květoslava |7 stk2009493274 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Technologie zakysaných mléčných výrobků : |b odborný kurz : další vzdělávání pedagogických pracovníků Středních odborných škol / |c Květoslava Šustová, Táňa Lužová |
260 | |a Brno : |b Mendelova univerzita v Brně, |c 2013 | ||
300 | |a 53 s. : |b barev. il. ; |c 30 cm | ||
500 | |a Na obálce nad názvem: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta | ||
500 | |a 31 výt. | ||
650 | 0 | 7 | |a mlékařství |7 ph135622 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a kysané mléčné výrobky |7 ph297114 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a výroba mléčných výrobků |7 ph257839 |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a dairying |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a fermented dairy products |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a dairy products making |2 eczenas |
655 | 7 | |a učební texty |7 fd133599 |2 czenas | |
655 | 9 | |a educational texts |2 eczenas | |
700 | 1 | |a Lužová, Táňa |7 uzp2012706261 |4 aut | |
710 | 2 | |a Mendelova univerzita. |b Agronomická fakulta |7 ko2010564124 | |
910 | 2 | |a BOA001 |b 4-1308.207 | |
990 | |a BK | ||
991 | |b 201307 |c NOV |e n | ||
995 | |a 01 | ||
996 | 6 | |b 2610556108 |c 4-1308.207 |l MZK |r Sklad / do 1 hodiny |n 4 |p p.v. |w 001343384 |u 000010 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s P |t BOA001.MZK01001308196.MZK50001343384000010 | |
996 | 7 | |b 2610556109 |c 4-1308.207 |l MZK |r Sklad / do 1 hodiny |n 16 |p p.v. |w 001343384 |u 000020 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s A |t BOA001.MZK01001308196.MZK50001343384000020 |
Podobné
-
Kulinářský cestovní ruch : vybrané kapitoly
Stanislav Kráčmar, 1948-
-
Mlékárenské technologie
Květoslava Šustová
-
Mlékárenské technologie : (návody do cvičení)
Květoslava Šustová