Technologie zakysaných mléčných výrobků : odborný kurz : další vzdělávání pedagogických pracovníků Středních odborných škol

To chci

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Květoslava Šustová
Další autoři:
Táňa Lužová , Mendelova univerzita. Agronomická fakulta
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
53 s. :
Vydáno:
Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2013
Témata:
Popis jednotky:
Na obálce nad názvem: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta
31 výt.
Fyzický popis:
53 s. : barev. il. ; 30 cm
ISBN:
978-80-7375-735-9

Vybrat instituci:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je nutné abyste byli přihlášeni.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Sign.
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1308.207
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1308.207

Podobné