Oxid siřičitý v enologii

Get it

Oxid siřičitý v enologii našeho předního vinařského odborníka je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled metod jak se vyhnout nadměrnému síření vína a jak obsah SO2 ve vínu minimalizovat. Ne formou „kuchařky“ (vezmi hrst síry a nasyp ji do vína), ale vysvětlením podstaty dějů.

Saved in:

Bibliographic Details

Main Author:
Miloš Michlovský, 1953-
Document Type:
Books
Document range:
151 s. :
Published:
Rakvice : Vinselekt Michlovský, 2012
Edition:
Vyd. 1.
Subjects:
Physical Description:
151 s. : barev. il. ; 21 cm
Bibliography:
Obsahuje bibliografii
ISBN:
978-80-905319-0-1

:


Holdings

Help
You have to be logged in for creating requests.
Availability Status Department Collection Location Description Call #
In-house only
Loading…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1296.201

Similar