Oxid siřičitý v enologii
Oxid siřičitý v enologii našeho předního vinařského odborníka je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled metod jak se vyhnout nadměrnému síření vína a jak obsah SO2 ve vínu minimalizovat. Ne formou „kuchařky“ (vezmi hrst síry a nasyp ji do vína), ale vysvětlením podstaty dějů.
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author:
- Document Type:
- Books
- Document range:
- 151 s. :
- Published:
-
Rakvice :
Vinselekt Michlovský,
2012
- Edition:
- Vyd. 1.
- Subjects:
- Physical Description:
- 151 s. : barev. il. ; 21 cm
- Bibliography:
- Obsahuje bibliografii
- ISBN:
- 978-80-905319-0-1
Similar
-
Encyklopedie degustace vína
Miloš Michlovský, 1953-
-
Příprava červených vín
Miloš Michlovský, 1953-
-
Vinohradnictví
Miloš Michlovský, 1953-
-
Šlechtění révy vinné na odolnost k abiotickým a biotickým faktorům
Miloš Michlovský, 1953-
-
Technologie šampaňského
Miloš Michlovský, 1953-