Oxid siřičitý v enologii
Oxid siřičitý v enologii našeho předního vinařského odborníka je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled metod jak se vyhnout nadměrnému síření vína a jak obsah SO2 ve vínu minimalizovat. Ne formou „kuchařky“ (vezmi hrst síry a nasyp ji do vína), ale vysvětlením podstaty dějů.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 151 s. :
- Vydáno:
-
Rakvice :
Vinselekt Michlovský,
2012
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Témata:
- Fyzický popis:
- 151 s. : barev. il. ; 21 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii
- ISBN:
- 978-80-905319-0-1
Instituce
- Knihovna Antonína Švehly (ÚZEI)
- Knihovna Ústeckého kraje
- Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
- Městská knihovna Havířov
- Městská knihovna Tábor
- Městská knihovna v Praze
- Moravská zemská knihovna v Brně (aktuální záznam)
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Souborný katalog ČR
- Středočeská vědecká knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
- Vědecká knihovna v Olomouci
Podobné
-
Encyklopedie degustace vína
Miloš Michlovský, 1953-
-
Příprava červených vín
Miloš Michlovský, 1953-
-
Vinohradnictví
Miloš Michlovský, 1953-
-
Šlechtění révy vinné na odolnost k abiotickým a biotickým faktorům
Miloš Michlovský, 1953-
-
Technologie šampaňského
Miloš Michlovský, 1953-