Oxid siřičitý v enologii

To chci

Oxid siřičitý v enologii našeho předního vinařského odborníka je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled metod jak se vyhnout nadměrnému síření vína a jak obsah SO2 ve vínu minimalizovat. Ne formou „kuchařky“ (vezmi hrst síry a nasyp ji do vína), ale vysvětlením podstaty dějů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Miloš Michlovský, 1953-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
151 s. :
Vydáno:
Rakvice : Vinselekt Michlovský, 2012
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
Fyzický popis:
151 s. : barev. il. ; 21 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii
ISBN:
978-80-905319-0-1

Vybrat instituci:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je nutné abyste byli přihlášeni.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Sign.
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1296.201

Podobné