Kouzlo kuchyně Čech a Moravy, aneb, Dědictví našich babiček

To chci

Do detailu popisuje více než 200 receptů české a moravské kuchyně řazené do 17 ti sekcí. Kuchařka obsahuje více než 500 špičkových fotografii, které vás krok za krokem dovedou k dokonalým domácím pokrmům.

Hlavní autor: Roman Vaněk, 1969 leden 11.-  
Další autoři: Pražský kulinářský institut
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah: 221 s. :
Vydání: Vyd. 1.
Vydáno: Praha : Prakul Production, 2012
Témata:
Popis jednotky: Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut
Obsahuje rejstřík
ISBN: 978-80-905048-8-2
?
Stav  Půjčeno do  Oddělení  Sbírka  Umístění  Více informací  Sign. 
Prezenčně
Načítá se ...
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1291.718