1000 rad a triků v kuchyni

To chci

Dokážete si pokaždé poradit, když se vám při vaření, pečení nebo úklidu v kuchyni něco nepovede? Jídlo rozvaříte, přesolíte, připálíte, a víte, jak to napravit? Umíte správně potraviny skladovat? Máte v příborníku blyštivě lesklé sklo? Víte, k čemu se hodí citron v domácnosti? Přehledný rádce do každé kuchyně vám pomůže, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Richard Gabriel, 1934-
Další autoři:
Kateřina Kozlíková, 1981-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
364 s. :
Vydáno:
Praha : Ikar, 2011
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
Popis jednotky:
Obsahuje rejstřík
Fyzický popis:
364 s. : il. (převážně barev.) ; 17 cm
ISBN:
978-80-249-1655-2

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
1-1276.801

Podobné