Asijská kuchyně v kostce

To chci

Neocenitelná sbírka 150 receptů z regionálních kuchyní Číny, Japonska, Koreje, Indie, Pákistánu, Šrí Lanky, Thajska, Vietnamu, Barmy, Laosu, Kambodže, Malajsie, Singapuru a Indonésie. Od smažení po vaření v páře, od suši po sambal, od kari omáček po kari šátečky – poznáte tajemství asijských pokrmů. Autor radí při výběru kuchařských celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Terry Tan
Další autoři:
Michael Paul, 1945-
Typ dokumentu:
Knihy
Fyzický popis:
288 s. : barev. il. ; 25 cm
Vydáno:
Praha : Ikar, 2011
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
Popis jednotky:
Terminologický slovník
Obsahuje rejstřík
ISBN:
978-80-249-1547-0

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1276.361