Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila
Ředitel přední kuchařské školy u nás, Pražského kulinářského institutu, Roman Vaněk, je autorem několika kuchařek a gastronomických knih. Jednou z nich je publikace Poklady klasické české kuchyně - moderně zpracovaný průvodce českou jídelní klasikou. Spolu se šéfkuchaři Prakulu Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořil soubor…
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 191 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Prakul Production,
2012
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Témata:
- Fyzický popis:
- 191 s. : barev. il. ; 31 cm
- ISBN:
- 978-80-905048-0-6
Podobné
Zelenina a luštěniny
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Snadno & rychle
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Ryby, drůbež, zvěřina
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Legendy světové kuchyně
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Kuře
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-