Poklady klasické české kuchyně, aneb, Jak to ta babička tenkrát vařila

To chci

Ředitel přední kuchařské školy u nás, Pražského kulinářského institutu, Roman Vaněk, je autorem několika kuchařek a gastronomických knih. Jednou z nich je publikace Poklady klasické české kuchyně - moderně zpracovaný průvodce českou jídelní klasikou. Spolu se šéfkuchaři Prakulu Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořil soubor…

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Roman Vaněk, 1969 leden 11.-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
191 s. :
Vydáno:
Praha : Prakul Production, 2012
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
Fyzický popis:
191 s. : barev. il. ; 31 cm
ISBN:
978-80-905048-0-6

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-1275.802

Podobné

Zelenina a luštěniny

Roman Vaněk, 1969 leden 11.-

Snadno & rychle

Roman Vaněk, 1969 leden 11.-

Ryby, drůbež, zvěřina

Roman Vaněk, 1969 leden 11.-

Legendy světové kuchyně

Roman Vaněk, 1969 leden 11.-

Kuře

Roman Vaněk, 1969 leden 11.-