Pivovarství : teorie a praxe výroby piva

To chci

Kniha pojednává v šestnácti kapitolách o celém procesu výroby piva. V začátku jsou probrány suroviny pro výrobu piva (slad, náhražky sladu, chmel, chmelové přípravky, voda a pomocné materiály), další kapitoly pojednávají o pivovarských kvasinkách, mikrobiální kontaminaci a nomenklatuře enzymů důležitých v pivovarské výrobě. Stěžejní…

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři:
Gabriela Basařová, 1934-2019
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
863 s. :
Vydáno:
Praha : Vydavatelství VŠCHT, 2010
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
Fyzický popis:
863 s. : il. (převážně barev.) ; 25 cm
Uživatelské určení:
Určeno studentům bakalářského, magisterského a doktorského studia v daném oboru a pracovníkům pivovarské praxe
Bibliografie:
Obsahuje bibliografie a rejstřík
ISBN:
978-80-7080-734-7

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
STM 6p
663 PIV 2-1272.793
Absenčně
Načítá se…
Vol.výběr
VV 1p
663 PIV 2-1272.793
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1272.793
Absenčně
Načítá se…
Vol.výběr
VV 1p
663 PIV 2-1272.793
Absenčně
Načítá se…
Vol.výběr
VV 1p
663 PIV 2-1272.793

Podobné