Pivovarství : teorie a praxe výroby piva
Kniha pojednává v šestnácti kapitolách o celém procesu výroby piva. V začátku jsou probrány suroviny pro výrobu piva (slad, náhražky sladu, chmel, chmelové přípravky, voda a pomocné materiály), další kapitoly pojednávají o pivovarských kvasinkách, mikrobiální kontaminaci a nomenklatuře enzymů důležitých v pivovarské výrobě. Stěžejní…
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 863 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Vydavatelství VŠCHT,
2010
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Témata:
- Fyzický popis:
- 863 s. : il. (převážně barev.) ; 25 cm
- Uživatelské určení:
- Určeno studentům bakalářského, magisterského a doktorského studia v daném oboru a pracovníkům pivovarské praxe
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografie a rejstřík
- ISBN:
- 978-80-7080-734-7
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
STM 6p
|
663 PIV | 2-1272.793 | ||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Vol.výběr
|
VV 1p
|
663 PIV | 2-1272.793 | ||
Prezenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
2-1272.793 | |||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Vol.výběr
|
VV 1p
|
663 PIV | 2-1272.793 | ||
Absenčně
|
Načítá se…
|
Vol.výběr
|
VV 1p
|
663 PIV | 2-1272.793 |
Podobné
Chemické procesní inženýrství a simulační metody I : teoretické podklady
Tomáš Vaněk, 1949-
Sladařství a pivovarství
Gabriela Basařová, 1934-2019
Mikrobiologická kontrola v pivovarech
Jan Šavel, 1944-