Pro pestrý stůl

To chci

Kromě předpisů na přípravu studených a teplých předkrmů, polévek, toastů, ryb, drůbeže, zvěřiny a masa přináší autorka návody na úpravu pokrmů v tlakovém hrnci, na grilu, v alobalu, dále na pokrmy z polotovarů Rema, na bezmasá a zeleninová jídla, omáčky, saláty, obložené chlebíčky, chuťovky, pomazánky, moučníky aj.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Libuše Vlachová
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
300 s., barev. obr. příl.
Vydáno:
Praha : Práce, 1979
Vydání:
1. vyd.
Edice:
Astra (Práce)
Popis jednotky:
95000 výt.
Fyzický popis:
300 s., barev. obr. příl.

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-0814.450
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-0814.450
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-0814.450

Podobné