Skladování a zpracování rostlinných výrobků
Shrnuje nejnovější poznatky o fyzikálních, chemických, biochemických a biologických vlastnostech zemědělských produktů a o technologických postupech při jejich zpracování. Poukazuje na příčiny ztrát a uvádí opatření, jaktyto ztráty omezit na minimum. Seznamuje s perspektivami mechanizace a automatizace při zpracování zemědědských … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 383, [1] s. :
- Vydáno:
-
Praha :
SZN,
1981
- Vydání:
- 1. vyd., (2., přeprac. vyd.)
- Edice:
- Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
- Popis jednotky:
- 5000 výt.
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius - Fyzický popis:
- 383, [1] s. : il. ; 8°
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii
Podobné
-
Skladování rostlinných produktů (návody do cvičení)
František Dudáš
-
Technologie kvasného průmyslu
Miloš Pelikán, 1930-
-
Krmivářský průmysl
František Dudáš