Skladování a zpracování rostlinných výrobků

To chci

Shrnuje nejnovější poznatky o fyzikálních, chemických, biochemických a biologických vlastnostech zemědělských produktů a o technologických postupech při jejich zpracování. Poukazuje na příčiny ztrát a uvádí opatření, jaktyto ztráty omezit na minimum. Seznamuje s perspektivami mechanizace a automatizace při zpracování zemědědských celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
František Dudáš
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
383, [1] s. :
Vydáno:
Praha : SZN, 1981
Vydání:
1. vyd., (2., přeprac. vyd.)
Edice:
Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
Popis jednotky:
5000 výt.
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
Fyzický popis:
383, [1] s. : il. ; 8°
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-0835.902

Podobné