(Prostřeno) bez servítků : téměř 100 pokrmů současné kuchyně okořeněných postřehy ze života

To chci

Více než 100 pokrmů současné české kuchyně. Šéfkuchař, který nikdy nenosí čepici, majitel dvou restaurací, které jsou plné hostů, televizní moderátor, který má vždy dobře nabroušeno. Zdeněk Pohlreich nabízí své recepty od předkrmů po dezerty, které jsou hvězdami jeho podniků, ale zároveň vás seznámí se svou životní cestou od trpkých začátků kuchařského učně až po dráhu vyhledávaného šéfkuchaře. Nezatají vám ani osobní pohled na stav české gastronomie. Pokrmy doprovází barevné snímky přední fotografky Aleny Hrbkové.

Hlavní autor: Zdeněk Pohlreich, 1957-  
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah: 245 s. :
Vydání: Vyd. 1.
Vydáno: Praha : Ikar, 2010
Témata:
Popis jednotky: Obsahuje rejstřík
ISBN: 978-80-249-1424-4
?
Stav  Půjčeno do  Oddělení  Sbírka  Umístění  Více informací  Sign. 
Prezenčně
Načítá se ...
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1248.645

Podobné