Jihočeská houbařská kuchařka
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 253 s., [64] s. barev. obr. příl. :
- Vydáno:
-
České Budějovice :
Jihočeské nakladatelství,
1982
- Vydání:
- 1. vyd.
- Popis jednotky:
- Obsahuje rejstřík
15000 výt.
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius - Fyzický popis:
- 253 s., [64] s. barev. obr. příl. : il. ; 25 cm
Podobné
-
Houby v přírodě a v kuchyni
Miroslav Smotlacha, 1920-2007
-
Zmrazené potraviny : v průmyslu a domácnosti
Miroslav Smotlacha, 1920-2007
-
Žampióny, pěstování a kuchyňská úprava
Miloslav Staněk, 1924-1987
-
Skladování a kontrola potravin v chladírnách a mrazírnách
Jaroslav Hrubý
-
Osvěžující nápoje
Vilém Vrabec, 1901-1983