Základní principy výroby tavených sýrů = Basic principles of processed cheese production : monografie
Základní principy výroby tavených sýrů.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 70 s. :
- Vydáno:
-
Brno :
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně,
2009
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Edice:
- Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis
- Témata:
- Popis jednotky:
- 200 výt.
- Fyzický popis:
- 70 s. : il. (některé barev.) ; 25 cm
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii
- ISBN:
- 978-80-7375-336-8
Podobné
-
Výživa hospodářských zvířat : návody do cvičení
Stanislav Kráčmar, 1948-
-
A reader in ethnobotany and phytotherapy : monographic series
Miroslav Horák, 1981-