Základní principy výroby tavených sýrů = Basic principles of processed cheese production : monografie

To chci

Základní principy výroby tavených sýrů.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
František Buňka, 1978-
Další autoři:
Leona Buňková, 1974- , Stanislav Kráčmar, 1948-
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
70 s. :
Vydáno:
Brno : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, 2009
Vydání:
Vyd. 1.
Edice:
Folia Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis
Témata:
Popis jednotky:
200 výt.
Fyzický popis:
70 s. : il. (některé barev.) ; 25 cm
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii
ISBN:
978-80-7375-336-8

Vybrat instituci:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je nutné abyste byli přihlášeni.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Sign.
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
3-1232.726
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
3-1232.726

Podobné