Gastronomické služby - servis
Předložené skriptum představuje učebnici servisu - obsluhy, která je určená převážně pro studenty Vysoké školy hotelové. Publikaci lze využít zvláště v předmětech Gastronomické služby - servis a Speciální gastronomie - servis. Skriptum lze také použít i při výuce stolničení na středních hotelových školách nebo v učebních…
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 152 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Vysoká škola hotelová v Praze 8,
2008
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Témata:
- Popis jednotky:
- Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, katedra hotelnictví
500 výt.
Terminologický slovník - Fyzický popis:
- 152 s. : il. ; 30 cm
- Uživatelské určení:
- Určeno pro bakalářské a magisterské studium na VŠH v Praze 8
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii
- ISBN:
- 978-80-86578-86-6
Podobné
Příručka pro číšníky
Graham Brown
Rádce milovníka čaje : průvodce pro pravého znalce o tom, jak kupovat, připravovat a vychutnávat čaj
James Norwood Pratt, 1942-
Food & beverage management
Blanka Zimáková, 1956-