Gastronomické služby - servis

To chci

Předložené skriptum představuje učebnici servisu - obsluhy, která je určená převážně pro studenty Vysoké školy hotelové. Publikaci lze využít zvláště v předmětech Gastronomické služby - servis a Speciální gastronomie - servis. Skriptum lze také použít i při výuce stolničení na středních hotelových školách nebo v učebních…

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor:
Pavla Burešová
Další autoři:
Blanka Zimáková, 1956-
Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví
Typ dokumentu:
Knihy
Rozsah:
152 s. :
Vydáno:
Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2008
Vydání:
Vyd. 1.
Témata:
Popis jednotky:
Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, katedra hotelnictví
500 výt.
Terminologický slovník
Fyzický popis:
152 s. : il. ; 30 cm
Uživatelské určení:
Určeno pro bakalářské a magisterské studium na VŠH v Praze 8
Bibliografie:
Obsahuje bibliografii
ISBN:
978-80-86578-86-6

:


Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
3-1218.700

Podobné