Gastronomické služby - servis
Předložené skriptum představuje učebnici servisu - obsluhy, která je určená převážně pro studenty Vysoké školy hotelové. Publikaci lze využít zvláště v předmětech Gastronomické služby - servis a Speciální gastronomie - servis. Skriptum lze také použít i při výuce stolničení na středních hotelových školách nebo v učebních … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 152 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Vysoká škola hotelová v Praze 8,
2008
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Témata:
- Popis jednotky:
- Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, katedra hotelnictví
500 výt.
Terminologický slovník - Fyzický popis:
- 152 s. : il. ; 30 cm
- Uživatelské určení:
- Určeno pro bakalářské a magisterské studium na VŠH v Praze 8
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii
- ISBN:
- 978-80-86578-86-6
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | nkc20091858653 | ||
003 | CZ PrNK | ||
005 | 20090521134543.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 090225s2008 xr a e p 000 0 cze | ||
015 | |a cnb001858653 | ||
020 | |a 978-80-86578-86-6 |q (brož.) | ||
035 | |a (OCoLC)320228344 | ||
040 | |a OLA001 |b cze | ||
072 | 7 | |a 642 |x Číšnictví. Servírování |2 Konspekt |9 19 | |
072 | 7 | |a 37.016 |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |2 Konspekt |9 22 | |
080 | |a 641/642 |2 MRF | ||
080 | |a 642.63 |2 MRF | ||
080 | |a (075.8) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Burešová, Pavla |7 mzk2007430908 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Gastronomické služby - servis / |c Pavla Burešová, Blanka Zimáková |
250 | |a Vyd. 1. | ||
260 | |a Praha : |b Vysoká škola hotelová v Praze 8, |c 2008 | ||
300 | |a 152 s. : |b il. ; |c 30 cm | ||
500 | |a Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, katedra hotelnictví | ||
500 | |a 500 výt. | ||
500 | |a Terminologický slovník | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii | ||
521 | 8 | |a Určeno pro bakalářské a magisterské studium na VŠH v Praze 8 | |
650 | 0 | 7 | |a gastronomie |7 ph120473 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a podávání jídel |7 ph139300 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a číšnictví |7 ph128234 |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a gastronomy |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a food serving |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a table service |2 eczenas |
655 | 7 | |a učebnice vysokých škol |7 fd133772 |2 czenas | |
655 | 9 | |a textbooks (higher) |2 eczenas | |
700 | 1 | |a Zimáková, Blanka, |d 1956- |7 mzk2005271944 |4 aut | |
710 | 2 | |a Vysoká škola hotelová v Praze. |b Katedra hotelnictví |7 ko2003192667 | |
856 | 4 | 1 | |u http://www.digitalniknihovna.cz/mzk/uuid/uuid:f87e5e80-26ed-11ee-b3b4-005056827e51 |y Digitalizovaný dokument |x NDK |
910 | 2 | |a BOA001 |b 3-1218.700 | |
990 | |a BK | ||
991 | |b 200903 |c NOV | ||
995 | |a 01 | ||
996 | 6 | |b 2610370555 |c 3-1218.700 |l MZK |r Sklad / do 1 hodiny |n 20 |p p.v. |w 000931412 |u 000010 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s P |t BOA001.MZK01000931412.MZK50000931412000010 |
Podobné
-
Food & beverage management
Blanka Zimáková, 1956-
-
Všední stůl na zámku a v paláci : stolování na šlechtických sídlech v 19. století
Vítězslav Štajnochr, 1945-
-
Sommelierství : umění podávat víno : hledání pravdy o víně
Libor Ševčík, 1946-2016