Gastronomické služby - servis
Předložené skriptum představuje učebnici servisu - obsluhy, která je určená převážně pro studenty Vysoké školy hotelové. Publikaci lze využít zvláště v předmětech Gastronomické služby - servis a Speciální gastronomie - servis. Skriptum lze také použít i při výuce stolničení na středních hotelových školách nebo v učebních … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 152 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Vysoká škola hotelová v Praze 8,
2008
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Témata:
- Popis jednotky:
- Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, katedra hotelnictví
500 výt.
Terminologický slovník - Fyzický popis:
- 152 s. : il. ; 30 cm
- Uživatelské určení:
- Určeno pro bakalářské a magisterské studium na VŠH v Praze 8
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii
- ISBN:
- 978-80-86578-86-6
Instituce
- Jihočeská vědecká knihovna v Českých Budějovicích
- Knihovna Bedřicha Beneše Buchlovana Uherské Hradiště
- Knihovna Ústeckého kraje
- Krajská knihovna Františka Bartoše ve Zlíně
- Krajská knihovna Karlovy Vary
- Krajská knihovna v Pardubicích
- Krajská knihovna Vysočiny
- Krajská vědecká knihovna v Liberci
- Městská knihovna v Praze
- Moravská zemská knihovna v Brně (aktuální záznam)
- Moravskoslezská vědecká knihovna v Ostravě
- Národní knihovna ČR
- Středočeská vědecká knihovna v Kladně
- Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje
- Studijní a vědecká knihovna v Hradci Králové
- Vědecká knihovna v Olomouci
Podobné
-
Food & beverage management
Blanka Zimáková, 1956-
-
Všední stůl na zámku a v paláci : stolování na šlechtických sídlech v 19. století
Vítězslav Štajnochr, 1945-
-
Sommelierství : umění podávat víno : hledání pravdy o víně
Libor Ševčík, 1946-2016