Sommelier v současné české gastronomii
Saved in:
Bibliographic Details
- Main Author:
- Other Authors:
- Document Type:
- Books
- Document range:
- 89 s. :
- Published:
-
Praha :
Vysoká škola hotelová v Praze 8,
2007
- Edition:
- Vyd. 1.
- Subjects:
- Item Description:
- Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, katedra hotelnictví
Terminologický slovník
150 výt. - Physical Description:
- 89 s. : il. ; 30 cm
- Audience:
- Určeno pro bakalářské a magisterské studium na Vysoké škole hotelové v Praze 8
- Bibliography:
- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
- ISBN:
- 978-80-86578-72-9
Similar
Všední stůl na zámku a v paláci : stolování na šlechtických sídlech v 19. století
Vítězslav Štajnochr, 1945-
Sommelierství : umění podávat víno : hledání pravdy o víně
Libor Ševčík, 1946-2016
Gastronomické služby - servis
Pavla Burešová