Sommelier v současné české gastronomii
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor:
- Další autoři:
- Typ dokumentu:
- Knihy
- Rozsah:
- 89 s. :
- Vydáno:
-
Praha :
Vysoká škola hotelová v Praze 8,
2007
- Vydání:
- Vyd. 1.
- Témata:
- Popis jednotky:
- Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, katedra hotelnictví
Terminologický slovník
150 výt. - Fyzický popis:
- 89 s. : il. ; 30 cm
- Uživatelské určení:
- Určeno pro bakalářské a magisterské studium na Vysoké škole hotelové v Praze 8
- Bibliografie:
- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
- ISBN:
- 978-80-86578-72-9
Podobné
-
Sommelierství : umění podávat víno : hledání pravdy o víně
Libor Ševčík, 1946-2016
-
Gastronomické služby - servis
Pavla Burešová
-
Všední stůl na zámku a v paláci : stolování na šlechtických sídlech v 19. století
Vítězslav Štajnochr, 1945-